Informatie Gezinshuis

Op deze pagina geven we u informatie over de Gezinshuis Pakketpolis en de Gezinshuis Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

1. Gezinshuis Pakketpolis

Verleg één steen in een rivier en de stroom zal nooit meer hetzelfde zijn. Dat is waar het om draait in gezinshuizen.

Ik heb dat inmiddels meerdere keren met eigen ogen mogen aanschouwen en steeds opnieuw raak ik daarvan onder de indruk. Kinderen in je gezin opnemen omdat zij mogen delen in jouw geluk. In jouw liefde voor de ander. In jouw overvloed. Kinderen die zonder deze gezinshuizen op een andere plek opgroeien, bijv. in pleeghuizen of andersoortige instellingen.

Een gezinshuis is veel meer dan een plek waar kinderen worden opgevangen. Het is een plek waar je jezelf mag zijn en waar je door te vallen en weer op te staan mag leren lopen in zelfstandigheid met een (her) ontwikkelt gevoel van eigenwaarde, vertrouwen en hoop.

Als financieel advieskantoor proberen wij een (klein) steentje bij te dragen aan de kracht van ieder gezinshuis. Als ‘financiële huisarts’ hebben wij samen met de echte kenners een gezinshuispakketpolis ontwikkelt. Een echt specifiek product met alle noodzakelijke ingrediënten.  Zakelijk en privé loopt immers door elkaar heen en ook zijn er kinderen die spulletjes meenemen en elders schade kunnen toebrengen. Het is een compleet pakket geworden waar wij als kantoor ook écht achter staan. We staan graag in persoonlijk contact met ieder gezinshuis. Het is niet voor niets dat we altijd uitgaan van een persoonlijk gesprek om elkaar te leren kennen en om te zien wat er speelt en hoe wij het beste aan kunnen haken met onze diensten en producten. De mens staat op ons kantoor altijd centraal!

Bekijk hier onze flyer over de Gezinshuis Pakketpolis. 

Lees hier de algemene voorwaarden van J.J. Meijer Assurantiën. 

 

2. Gezinshuis Arbeidsongeschiktheidsverzekering

In samenwerking met de Amersfoortse Verzekeringen is een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor een gezinshuisouder ontwikkeld.  Uniek in Nederland omdat hiermee het beroep ‘gezinshuisouder’ verzekerbaar is geworden tegen het risico van inkomstenderving ten gevolge van arbeidsongeschiktheid. Dit was voorheen niet mogelijk!

De Amersfoortse heeft in samenwerking met Fresh Yellow en J.J. Meijer Assurantiën een mantelovereenkomst ondertekend waarbinnen alle afspraken gekaderd zijn.

Wat houdt deze verzekering in?
Belangrijkste aspect van deze verzekering is de verzekerbaarheid van het eigen beroep. Dat betekent concreet dat bij uitval gekeken wordt naar het arbeidsongeschiktheidscriterium van het beroep gezinshuisouder. (beroepsongeschiktheid)
Deze kwalificatie geldt voor beide ouders.  Andere relevante uitgangspunten:
- beroepsklasse 2
- max. eindleeftijd 67
- zowel combi- als standaardtarief mogelijk
- CBS- indexatie mogelijk
- minimaal eigen risico: 90 dagen
- max. 90% van gemiddeld belastbaar inkomen laatste 3 jaar verzekerbaar
- premie als uitgave voor inkomensvoorziening IB-aftrekbaar

Wat zijn de kosten van deze verzekering?
Net zoals bij iedere arbeidsongeschiktheidsverzekering is ook deze verzekering afhankelijk van bijvoorbeeld aanvangsleeftijd, verzekerde bedragen, gekozen eigen risico en de eindleeftijd.
In de mantelovereenkomst is een collectieve korting opgenomen van 5%.
Daarnaast is er een doorlopende korting van 7,5% korting per premietermijn òf een andere (hogere) aflopende aanvangskorting.

Naast de (zeer scherpe) premie betaalt u een vast bedrag per maand aan de adviseur. Dit heet de beheersvergoeding.
Daarnaast betaalt u éénmalig een bedrag i.v.m. het afsluiten van de verzekering. Dit heet de afsluitvergoeding. Speciaal voor een gezinshuis hanteren wij een speciaal tarief.

Bekijk hier onze kosten betreffende advies en beheer.
Klik hier voor een voorbeeldberekening.


Wat moet ik doen om deze verzekering aan te vragen?
Vul hieronder uw gegevens in. Geef hier aan dat het om een gezinshuis gaat waarbij speciale tarieven van toepassing zijn.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

J.J. Meijer Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie