Visie van Johan Meijer

 In 1999 begonnen aan een groot avontuur. Niet wetend wat dit ooit in mijn leven zou gaan betekenen.  Nu, na bijna 25 jaar zelfstandigheid, geleidelijk aan tot de ontdekking gekomen wat mijn rol nu eigenlijk écht is. Als mens sta ik midden in de samenleving. Dat ervaar ik als bijzonder. Je mag er zijn.  Zonder de menselijke maat zou dit kantoor nooit geworden zijn wat het nu is. Persoonlijke betrokkenheid, recht vanuit het hart, gericht op onze naaste.  Als je zelf kwetsbaar durft te zijn ontmoet je aan de 'andere kant' ook vaak kwetsbaarheid. Dààr ligt dan ook de echte verbinding. Ik geloof...  ook in echtheid, in openheid en ga altijd uit van het goede van de mens. 

Samen met Fenny (mijn vrouw) ben ik enorm dankbaar voor de mensen die voor ons werken. Zij staan ook open voor diezelfde verbinding en geven veel voor ons kantoor.

Ondertussen bouwen we verder aan ons kantoor en blijven we zoeken naar nieuwe manieren van cliëntbediening. Vanzelfsprekend met oog voor onze maatschappelijke rol in een sterk veranderende wereld. Dat vraagt veel van ieder die zich hiervoor inzet. Ik besef mij terdege dat het dan ook vooral om vertrouwen gaat dat we hierin op het juiste spoor zitten. 

Uiteindelijk gaat het dan om geloof en vertrouwen. In dat perspectief kunnen wij als financiële onderneming met onze identiteit bouwen aan continuïteit. 

Via deze link lees je wat de kernwaarden van J.J. Meijer Assurantiën zijn.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

J.J. Meijer Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie