Wie zijn dagelijks voor u actief?

Al onze medewerkers dragen de visie van ons kantoor uit. Immers, wij zijn uw partner in vertrouwen! We staan allemaal voor hetzelfde doel. U kunt rekenen op onze volledige integriteit en inzet voor uw belangen. U mag van ons verwachten dat wij uw belangen nooit zullen schaden. We stellen ons graag aan u voor.

Johan Meijer    (directeur/eigenaar)
Johan Meijer (directeur/eigenaar)

'iedere dag is waard om geleefd te worden!' Ik ben enthousiast over de mensen waar ik mee werk en ook de mensen waarvoor ik werk. Ik ben dankbaar voor alles wat wij mogen doorgeven in datgene wat wij ontvangen. Adviseren is veel meer dan iets regelen. Naast cliënten mogen staan in goede maar ook mindere dagen: dàt maakt mijn werk iedere dag weer tot een mooie uitdaging.

johan@jjmeijer.nl

038-4774056

Fenny Meijer (mede-eigenaar)
Fenny Meijer (mede-eigenaar)

Secretariële ondersteuning/ Debiteurenbeheer/ Controller. In mijn dagelijkse praktijk ondersteun ik zowel Johan als onze medewerk(st)ers in de uitvoering van hun werkzaamheden. Daarnaast houd ik mij bezig met de administratie en boekhouding. Op maandag ben ik niet aanwezig.

administratie@jjmeijer.nl

038-4774056

Alie Nijboer  (Hoofd Binnendienst)
Alie Nijboer (Hoofd Binnendienst)

Inmiddels alweer meer dan 16 jaar vaste aanspreekpunt van het kantoor. Een 'oude' bekende... Met raad en daad probeer ik onze cliënten bij te staan. Zowel met betrekking tot verzekeringszaken als ondersteunende hypotheekwerkzaamheden. Recht door zee. Mogelijkheden creëren in soms netelige kwesties. Meer dan mijn best kan ik niet doen... Dit typeert mijn rol, maar meer nog wie ik ben.

relatie@jjmeijer.nl

038-4774056

Marloes Jansen  (Cliënt Adviseur Binnendienst Gezinshuizen)
Marloes Jansen (Cliënt Adviseur Binnendienst Gezinshuizen)

In 2002 voor Johan en Fenny aan de slag gegaan. Inmiddels mag ik wel zeggen dat ik nagenoeg alle relaties wel eens gesproken heb. 3 dagen in de week sta ik met veel liefde en enthousiasme paraat om hoofdzakelijk gezinshuisouders te adviseren. Meest aansprekend van dit kantoor is toch wel de oprechte relatie die wij met veel cliënten hebben. Ook na al die jaren vind ik telkens weer nieuwe aspecten die mijn werk zo waardevol maken. Op woensdag en vrijdag ben ik niet aanwezig.

relatie@jjmeijer.nl

038-4774056

Gerco Zandink (client adviseur verzekeringen particulier/schadebehandelaar)
Gerco Zandink (client adviseur verzekeringen particulier/schadebehandelaar)

Per 1 juli 2017 ben ik in dienst getreden bij J.J. Meijer Assurantiën. Na het behalen van de vaktheorie ben ik mij gaan focussen op de schadeafwikkeling bij ons op kantoor, daarnaast richt ik mij op het bijstaan en onderhouden van onze particuliere relaties. Het ondersteunen van onze klanten in een snel veranderende (financiële) wereld is wat mijn werk zo uitdagend maakt en waar ik veel voldoening uit kan halen.

relatie@jjmeijer.nl

038-4774056

Marjanne Pit
Marjanne Pit

Na jaren een eigen assurantiekantoor te hebben gehad heb ik de stap gemaakt om per 1 april 2019 in loondienst te treden bij J.J. Meijer Assurantiën. Mijn werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit ondersteunen van de binnendienst. Ik hoop dat ook hier met veel plezier en passie te kunnen doen.

relatie@jjmeijer.nl

038-4774056

Rianne Vinke (Client Adviseur Verzekeringen)
Rianne Vinke (Client Adviseur Verzekeringen)

Per 1 januari 2023 ben ik begonnen bij J.J. Meijer Assurantiën. Na 10 jaar gewerkt te hebben als administratief medewerkster, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Mijn werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden van onze particuliere relaties en schadeafwikkeling. De variatie in het werk spreekt mij erg aan. Op woensdag ben ik niet aanwezig.

relatie@jjmeijer.nl

038-4774056

J.J. Meijer Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie