Wie zijn dagelijks voor u actief?

Al onze medewerkers dragen de visie van ons kantoor uit. Immers, wij zijn uw partner in vertrouwen! We staan allemaal voor hetzelfde doel. U kunt rekenen op onze volledige integriteit en inzet voor uw belangen. U mag van ons verwachten dat wij uw belangen nooit zullen schaden. We stellen ons graag aan u voor.

Johan Meijer    (directeur/eigenaar)
Johan Meijer (directeur/eigenaar)

'iedere dag is waard om geleefd te worden!' Ik ben enthousiast over de mensen waar ik mee werk en ook de mensen waarvoor ik werk. Ik ben dankbaar voor alles wat wij mogen doorgeven in datgene wat wij ontvangen. Adviseren is veel meer dan iets regelen. Naast cliënten mogen staan in goede maar ook mindere dagen: dàt maakt mijn werk iedere dag weer tot een mooie uitdaging.

johan@jjmeijer.nl

038-4774056

Fenny Meijer (mede-eigenaar)
Fenny Meijer (mede-eigenaar)

Secretariële ondersteuning/ Debiteurenbeheer/ Controller. In mijn dagelijkse praktijk ondersteun ik zowel Johan als onze medewerk(st)ers in de uitvoering van hun werkzaamheden. Daarnaast houd ik mij bezig met de administratie en boekhouding. Op maandag ben ik niet aanwezig.

administratie@jjmeijer.nl

038-4774056

Alie Nijboer  (Hoofd Binnendienst)
Alie Nijboer (Hoofd Binnendienst)

Inmiddels alweer meer dan 13 jaar vaste aanspreekpunt van het kantoor. Een 'oude' bekende... Met raad en daad probeer ik onze cliënten bij te staan. Zowel met betrekking tot verzekeringszaken als ondersteunende hypotheekwerkzaamheden. Recht door zee. Mogelijkheden creëren in soms netelige kwesties. Meer dan mijn best kan ik niet doen... Dit typeert mijn rol, maar meer nog wie ik ben.

relatie@jjmeijer.nl

038-4774056

Marloes Jansen  (Cliënt Adviseur Binnendienst)
Marloes Jansen (Cliënt Adviseur Binnendienst)

In 2002 voor Johan en Fenny aan de slag gegaan. Inmiddels mag ik wel zeggen dat ik nagenoeg alle relaties wel eens gesproken heb. 3 dagen in de week sta ik met veel liefde en enthousiasme paraat om cliënten te adviseren. Meest aansprekend van dit kantoor is toch wel de oprechte relatie die wij met veel cliënten hebben. Ook na al die jaren vind ik telkens weer nieuwe aspecten die mijn werk zo waardevol maken. Op woensdag en vrijdag ben ik niet aanwezig.

relatie@jjmeijer.nl

038-4774056

Martijn Meijer (financieel adviseur)
Martijn Meijer (financieel adviseur)

Vanaf oktober 2016 ben ik met Johan een samenwerking aangegaan. Mijn achtergrond ligt bij financiële dienstverlening hypotheken in brede zin en de stijl van J.J. Meijer Assurantiën spreekt mij zeer aan. Inmiddels heb ik al meerdere cliënten van Johan en zijn team mogen ontmoeten en het smaakt naar meer...

hypotheek@jjmeijer.nl

038-4774056

Gerco Zandink
Gerco Zandink

Per 1 juli 2017 ben ik als 'jongste bediende' in dienst getreden bij J.J. Meijer Assurantiën. Momenteel verricht ik voornamelijk administratieve werkzaamheden en daarnaast ben ik bezig om de vaktheorie onder de knie te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om me verder te ontwikkelen binnen het vakgebied, om nu en in de toekomst onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

relatie@jjmeijer.nl

038-4774056

Yvonne Eijkelkamp-Geerts
Yvonne Eijkelkamp-Geerts

Al ruim 25 jaar vol overgave werkzaam in deze sector, mag ik mij vanaf 6 februari 2018 rekenen tot het enthousiaste team van J.J. Meijer Assurantiën, waarvoor ik zeer dankbaar ben. Op dit moment maak ik door middel van voornamelijk administratieve werkzaamheden, een reis door de systemen en vooral ons cliëntenbestand. Met als doel onze cliënten te leren kennen en hen behulpzaam te zijn. Ontzorgen is mijn drijfveer en geeft ook aan wie ik ben en waar ik voor sta. Hopelijk tot snel!

relatie@jjmeijer.nl

038-4774056

J.J. Meijer Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie