Nieuws-update juni 2019

Algemeen
Het voorjaar kleurt de wereld en de natuur is volop in bloei. Een mooie metafoor hoe wij als kantoor naar gezinshuizen kijken.  Blij en dankbaar dat er steeds meer gezinshuizen komen met toegewijde krachten en waar wij als kantoor betrokken mogen zijn met onze diensten en producten. Ook ons kantoor is wat dat betreft volop in bloei. Met soms een piek in de aanwas als vergelijk met de natuur. Wij zijn en blijven in ontwikkeling en praten u graag weer bij met zaken die wij onderweg tegenkomen.
Conversie
In een eerdere nieuwsbrief hebben wij u op de hoogte gebracht van de overname van CDS Verzekeringen door AssuradeurenGilde te Coevorden (Ov.). Na een wat langere aanloop kunnen wij u berichten dat uw polissen per juli 2019 worden geconverteerd. Over de exacte gang van zaken wordt u nader geïnformeerd. In onze nieuwsbrief van november ’18 hebben wij de voordelen van deze conversie met u besproken.
Acceptatie Opstalverzekering
Wij signaleren een kritischer blik van verzekeraars als het gaat om grotere panden. Vooral de panden met een forse inhoud (>1000m3) of afwijkende bouwaard/dakbedekking liggen meer onder een vergrootglas. Dit heeft vooral te maken met de grotere schadelast van de laatste jaren. Is er twijfel over de herbouwwaarde zal er sneller inspectie uitgezet worden. Natuurlijk staan wij u bij in het gesprek over de juiste waarde om hiermee problemen bij/na schade te voorkomen.
Ruimere dekking voor opstal- en inboedelverzekering: Alle gevaren dekking
Sinds kort is het mogelijk om te kiezen voor een zogenaamde ‘alle gevaren dekking’. Hiermee zijn ook de van buitenkomende onheilen verzekerd. Wilt u meer informatie of wilt u uw verzekering omzetten? Mail of bel ons zodat wij dit met u kunnen bespreken. 
Bedrijfsschade/Exploitatiekosten
Uw gezinshuis staat onder grote druk na een calamiteit (bijv. een grote brand waardoor u acuut uit moet wijken naar een andere locatie). Daarvoor is er gelukkig een oplossing in de gezinshuispakketpolis. Niet ieder gezinshuis heeft voor deze dekking gekozen. Kijkt u dit nog even na of bel of mail ons kantoor.
Arbeidsongeschiktheidsverzekering gezinshuisouder
De kwetsbaarheid van een gezinshuisouder is een veelbesproken onderwerp. Passende vervanging is niet altijd voorhanden, laat staan de kosten die dit met zich mee brengt. Dat maakt dat wij met onze verzekeringsmogelijkheid een prima oplossing in handen hebben.
Ook hier zien we een toenemende vraag naar een eenvoudiger weg naar een adequate verzekering. De oplossing lijken wij gevonden te hebben in een nieuwe tool die beschikbaar is.
Wilt u weten wat de kosten zijn, of wilt u deze verzekering aanvragen klik dan hier.
Overlijdensrisicoverzekering
Door alle veranderingen binnen de financiële huishouding van een gezinshuis zien wij regelmatig dat de overlijdensrisicoverzekering niet (!) mee- verandert. Hierdoor loopt het gezinshuis onnodig een continuïteits-risico. Dit kan eenvoudig voorkomen worden door het sluiten van een passende overlijdensrisicoverzekering.
Bent u onlangs gestart met uw gezinshuis of heeft u onlangs een andere woning gekocht kijkt u dan even naar deze situatie. Natuurlijk kijken wij graag met u mee!
Bent u onlangs uit loondienst gegaan bedenkt u dan ook vooral dat dit gevolgen kan hebben voor uw nabestaanden mocht u vroegtijdig komen te overlijden.
Uw gezinshuis en mogelijke juridische geschillen
Eerder dit jaar hebben wij u laten weten een leemte in de rechtsbijstandverzekering te hebben ontdekt. Hierop hebben wij adequaat gereageerd door een brief uit te zetten naar onze relaties. Heeft u geen brief/mail ontvangen dan hoeft u niet te reageren. Had u willen reageren maar dit nog niet gedaan dan is dit wellicht het moment om hier alsnog op te reageren.
Om uw geheugen op te frissen: het bijverzekeren van een extra module is dé oplossing om goed verzekerd te zijn!
J.J. Meijer Assurantiën 20 jaar
In september bestaat ons bedrijf 20 jaar en daar staan we natuurlijk uitgebreid bij stil. Noteert u vast 28 september 2019 in uw agenda? We gaan een (aangeklede) fietstocht organiseren. Meer verklappen we nu nog niet.. J
Tot slot

  • Bent u genoodzaakt extra kosten te maken tijdens uw vakantie door een calamiteit en heeft u via ons een reis-/annuleringsverzekering afgesloten, neemt u dan s.v.p. contact op met de alarmcentrale en/of ons.
  • Heeft u schade..? Stuur dan een mail naar schade@jjmeijer.nl
  • Wilt u er zeker van zijn dat u op een veilige manier gegevens naar ons verstuurd maak dan gebruik van onze portal ‘mijn polissen’ op onze website: www.jjmeijer.nl
  • U heeft een financieringsbehoefte en de bank of financier vraagt om een overlijdensrisicoverzekering? Wij kunnen u hiermee prima helpen. Met of zonder een verpandings-eis! Door adequaat op de behoefte in te spelen is de verzekering vaak binnen een paar dagen geregeld!
  • Heeft u ook interesse om met een groep gezinshuizen het thema ‘verzekeren’ te bespreken? Laat het ons dan weten via gezinshuis@jjmeijer.nlof bel 038-4774056.
  • Heeft u nog niet persoonlijk kennis gemaakt met ons en bent u in de buurt..? Van harte welkom voor een kopje thee of koffie.
  • Wij werken aan een collectieve Milieuschadeverzekering. Deze verzekering is belangrijk voor het geval er nog asbest in uw pand verwerkt zit en dit bij schade zorgt voor hoge kosten.  
  • Heeft u meer dan 2 privé verzekeringen dan volgt er een additionele serviceovereenkomst tegen gunstige condities.
  • Heeft u tips of opmerkingen aangaande het pakket (of mist u een belangrijke verzekering) laat ons dit dan s.v.p. weten. Wij zullen dan kijken wat we hiermee kunnen doen.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

J.J. Meijer Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie