Nieuws-update december 2017

Beste gezinshuisouder, 

Wij beheren uw verzekeringsportefeuille. Ook zonder dat u het merkt, wordt er gewerkt aan uw dossier. Wij praten u graag weer bij over allerhande ontwikkelingen.

Iedere dag werken wij met veel passie en plezier aan allerhande kwesties rondom het gezinshuis.In nagenoeg alle provincies hebben wij inmiddels onze producten mogen introduceren en hebben wij verschillende gezinshuizen aangesloten.

Wij ervaren onze bemiddeling als dankbaar. Dankbaar omdat wij het idee hebben ècht iets toe te kunnen voegen aan het belang van een gezinshuis. Zonder juiste afdekking van bepaalde risico’s zou het onbetaalbaar worden. Daarnaast ervaren wij de samenwerking met gezinshuisouders als bijzonder prettig.

Gezinshuispakketpolis
We werken achter de schermen volop aan het verder uitbreiden van het pakket. Daarbij doelen wij vooral op inhoudelijke verbeteringen. Door de vele gesprekken die gevoerd worden, ontvangen we ook regelmatig tips en of verbeteringen. Soms gaat dat om uitbreidingen van een dekking of het aanpassen van polisvoorwaarden.

Ons streven is om het pakket aan diensten en producten steeds te verbeteren en aan te passen aan de actualiteit. Een relevante ontwikkeling is de assurantie-app. Met deze app kunt u snel en gemakkelijk met ons communiceren. Wij verwachten deze app in het voorjaar van 2018 te kunnen presenteren.

Aanpassing abonnementstarief
Vanaf de start van de pakketpolis hebben wij er bewust voor gekozen geen initiële kosten in rekening te brengen voor de inventarisatie en analyse van de verzekeringssituatie.  

Dit traject is toch intensiever gebleken dan vooraf ingeschat! De pakketpolis mengt zakelijke met particuliere verzekeringen en er dienen veel polissen besproken (en opgezegd) te worden. We hebben onszelf opnieuw de vraag gesteld of we voor de aanvangswerkzaamheden een tarief in rekening willen brengen of dit verwerken in het maandelijks abonnement. We hebben gekozen voor het laatste.

Voor nieuwe gezinshuizen betekent dit dat zij vanaf heden de keuze hebben uit een Basis of Full Service abonnement tegen de nieuwe tarieven die € 5,- per maand hoger zijn dan de huidige tarieven.

Om onze bestaande gezinshuizen tegemoet te komen, hebben wij besloten deze verhoging over 2 jaar uit te smeren. Concreet komt het erop neer dat u vanaf de eerstkomende prolongatie € 2,50 per maand extra betaalt en ditzelfde dan nog een keer in 2019. Wij realiseren ons dat dit geen ideale situatie is zo kort na de introductie. Echter, om onze dienstverlening op het nivo te houden wat u inmiddels van ons gewend bent, hebben wij geen andere keuze. Daarnaast zijn wij van mening dat ieder gezinshuis zonder substantiële aanvangskosten ons pakket af moet kunnen nemen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering gezinshuisouder
De gezinshuisouder-arbeidsongeschiktheidsverzekering mag zich verheugen in een grote mate van populariteit. Er wordt volop gebruik gemaakt van de mantel die wij hebben gesloten bij De Amersfoortse.  

Een nieuwe feature die wij in gebruik hebben genomen is het digitale inventarisatieformulier. Met alleen dié vragen die relevant zijn voor een passende offerte. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag om meer digitalisering in processen.

DOORGAAN!
Als u kiest voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering komt u ook in aanmerking voor de Doorgaanmodule van De Amersfoortse. Een zeer uitgebreide module met tal van dekkingen zoals: onbeperkte fysiotherapie, psychologische hulp en een dekking voor mantelzorgkosten. Klik hier voor meer informatie. 


Deze doorgaanmodule maakt een uitgebreide dekking op een zorgverzekering wellicht overbodig. Dit bespaart zorgkosten èn levert ook nog eens een leuke korting op de arbeidsongeschiktheidsverzekering op van 5%. 
 

Algemeen

  • Maakt u ook al gebruik van ons speciaal gezinshuis mailadres..? gezinshuis@jjmeijer.nl 
  • Heeft u schade..? Stuur dan een mail naar schade@jjmeijer.nl
  • Kent u een ander gezinshuis die geïnteresseerd is in onze producten..? Wij horen het graag!
  • Heeft u tips of verbeterpunten..? Laat het ons weten dan gaan we ermee aan de slag.
  • ..en bent u tevreden…? Dan horen we dat natuurlijk ook graagJ


Vertrouwend u met deze nieuws-update voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Team J.J. Meijer Assurantiën
Alie, Martijn, Fenny, Johan, Marloes en Gerco

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

J.J. Meijer Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie