Nieuws-update oktober 2017

Beste gezinshuisouder,

Wij beheren sinds kort uw verzekeringsportefeuille. Middels deze mail praten wij u kort bij over de ontwikkelingen binnen ons kantoor met betrekking tot het gezinshuis.

Gezinshuispakketpolis
Iedere dag werken wij met veel passie en plezier aan allerhande kwesties rondom het gezinshuis.
De gezinshuispakketpolis hebben wij inmiddels bij veel gezinshuizen, door heel het land, mogen introduceren en we mogen concluderen dat het een succes is. Iedere week wordt minstens één nieuw gezinshuis toegevoegd aan ons klantenbestand en daar zijn we erg blij mee!

Dit betekent niet dat wij achterover leunen, integendeel!
Door de ervaring(en) die wij opdoen, zijn wij continu op zoek naar verbeteringen van het pakket. Om op deze wijze een nog beter pakket te kunnen bieden met inhoudelijk sterke producten. Daartoe hebben wij geregeld afspraken met de verzekeraar.  Zitten we op de goede weg..? Wat kan beter..?
Indien er aanpassingen in het pakket worden doorgevoerd laten wij u dit direct weten via deze nieuws-update.

Heeft u tips of opmerkingen aangaande het pakket (of mist u een belangrijke verzekering) laat ons dit dan a.u.b. weten. Wij zullen dan kijken wat we hiermee kunnen doen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering gezinshuisouder
Ook hebben wij een Gezinshuisouder-arbeidsongeschiktheidsverzekering gelanceerd. Hiervoor is met De Amersfoortse een mantelovereenkomst gesloten. Er is veel vraag naar deze verzekering. Wij hebben deze verzekering dan ook al voor meerdere gezinshuisouders mogen regelen.
Er is een groeiend besef dat, hoezeer het gezinshuis ook omringd is met allerlei vrijwilligers, de beide ouders kwetsbaar zijn binnen de onderneming.  Valt één van de ouders uit, is een financiële compensatie erg belangrijk voor de continuïteit van het huis. Bel of mail ons gerust als u hier meer over wilt weten.

Tot slot: zoals gezegd werken wij continu aan het verbeteren van onze processen. Naast het digitaliseren van allerlei formulieren hebben wij vanaf heden ook een speciaal e-mailadres voor gezinshuizen: gezinshuis@jjmeijer.nl . Maakt u hier gebruik van! Wij zijn u graag van dienst.

Vertrouwend u met deze eerste nieuws-update voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Team J.J. Meijer Assurantiën
Alie, Martijn, Fenny, Johan, Marloes en Gerco

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

J.J. Meijer Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie